×

Search Products

Profil Syarikat

Mawar Shazni Resources Sdn Bhd merupakan penggerak dalam industri produuk kesihatan & kecantikan yang bertaraf antarabangsa.​ Mawar Shazni Resources Sdn Bhd adalah penyedia perkhidmatan penyelesaian teknologi industri jualan dalam talian Malaysia yang terkemuka. Profesional teknikal kami yang berdedikasi menawarkan perkhidmatan pelanggan kami dalam bidang perundingan, pengembangan produk, penyelesaian berasaskan projek dan penyelenggaraan sistem. Ini adalah misi kami untuk menjadikan dunia sedikit lebih pintar setiap hari.

Pengetahuan pakar kami dalam pelbagai industri membolehkan kami merealisasikan penyelesaian inovatif dengan menghubungkan orang, teknologi dan idea. Dengan sekitar pelbagai pakar teknikal yang berdedikasi di lapangan, kami mampu membangun dan mengintegrasikan teknologi baru dan inovatif ke dalam penyelesaian perniagaan yang relevan untuk pelanggan kami.

Dunia di sekitar kita berubah dengan cepat dan transformasi digital memberi kesan yang besar terhadap cara kita hidup dan berniaga. Ia menawarkan potensi besar untuk menjadikan dunia lebih pintar sambil menyumbang kepada masa depan yang lebih lestari. Kami komited untuk memainkan peranannya dalam menjadikan dunia lebih pintar setiap hari.

Kami menyediakan penyelesaian bersepadu inovatif yang menghubungkan semua pautan dalam rantai, memastikan komunikasi yang betul antara komponen yang berbeza. Penyelesaian ini merangkumi jualan pintar, komunikasi penjual ke pelanggan.

Sebagai peneraju pemikiran, kami menggabungkan kemampuannya untuk menghubungkan pihak industri dengan skala dan ruang lingkup yang diperlukan untuk inovasi yang mapan dan tahan masa depan.